Over Zorgmarktplaats

Veel instellingen kampen met capaciteitsproblemen en hebben problemen met het vinden van kwalitatief goed zorgpersoneel met hart voor de zorg. Voor de opvang van tijdelijke pieken in de werkdruk kan Zorgmarktplaats putten uit een grote bron aan uitermate geschikte zorgprofessionals.

 Kwaliteitsgarantie

We hebben ruim 30 jaar ervaring binnen de gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, verpleegkundige zorg en ouderenzorg. We zijn een verlengstuk van de P&O afdeling van onze opdrachtgevers en we staan garant voor kwalitatief goede instroom van mensen.

 

Ervaren personeel

Onze zorgprofessionals zijn mensen met passie voor het vak en hart voor de cliënt. We werken uitsluitend met gediplomeerde niveau 3, 4 en 5 zorgprofessionals. Alle geleverde professionals gaan door een nauwkeurige screening voordat ze namens ons ingezet mogen / kunnen worden.

 

24/7 Service

Net zoals de vraag naar hulp 24/7  aanwezig is. Bieden wij ook 24/7 personeel en zijn wij dan ook 24/7 bereikbaar. Ad hoc diensten kunnen dus ook ’s avonds en in het weekend worden aangevraagd. Voor ons zijn al uw aanvragen spoedaanvragen. Daarom brengen we geen extra kosten in rekening voor spoeddiensten.